Коледен концерт на талантите на DS Magnifique

Коледен концерт на талантите на DS Magnifique

 Концертът ще се проведе на 17-ти декември 2023 г. в зала "Пловдив", хотел SPS.


Информация за час и билети за събитието.

  • Поради огромния зрителски интерес децата ще изпълнят концерта два пъти - от 16:00 ч. и от 18:30 ч.

  • Билети може да закупите на цена от 20 лв. - на рецепция в нашето студио (хотел SPS, ет.3) с работно време от понеделник до петък, 17:00 - 20:30 ч. и в мрежата на Грабо.
  • Следете събитието за повече информация тук: https://fb.me/e/8j0CFxDoZ

Повече информация за концерта.

В концерта ще видите демонстрации, солистични и групови изпълнения на нашите ученици на от Babyballet класа (на възраст от 2,6 до 4г.), както и от всички класове по Класически балет и палцова техника за начинаещи и напреднали, и класа по Модерни танци. Ще се насладите на красива класическа музика от различни балетни спектакли сред които - "Жизел", "Копелия", "Спящата красавица", "Дон Кихот" и др. Ще видим различни танцови стилове - класически, съвременен и характерен танц. Истинско разнообразие и професионализъм.  В концерта ще се включат близо 130 участници, които ще разкрият своя творчески потенциал със заразяващата си енергия, докосвайки ни до различните форми на изкуството. 

Талантливият екип на школата работещ с много любов и отдаденост ще представи своите резултати. Преподаватели: Нора Маршаха - ръководител и основател на DS Magnifique, балерина в Опера Пловдив, преподавател по класически танци в НУМТИ "Добрин Петков", Деница Сапунджиева - главен преподавател и хореограф в DS Magnifique, Ралица Йонова - преподавател и хореограф, Таня Димитрова - балерина в Опера Пловдив, преподавател - хореограф, Русалия Игнатова - преподавател и хореограф.


* Събитието ще се осъществи с любезната подкрепа на Община Пловдив в частност зам.-кмет Пламен Панов. 


** Специални благодарности за подкрепата на нашите партньори - "Кулинарна лаборатория" - шеф Росен Чакъров, НУМТИ "Добрин Петков" - г-жа Нели Попова-Коева, ателие "Меравел" - Меглена Илиева, "Bella beuty" - Изабела Босева, Grabo, Aspecta design.