Онлайн обучение с DS Magnifique

Онлайн обучение с DS Magnifique

АКТУАЛНО !!!

Dance studio "Magnifique" вече активно провежда онлайн обучение по Класически балет с всички съществуващи групи за деца над 4 години! :)

"За нас беше важно да измислим как нашите ученици да не губят своята форма и да поддържат своите знания, тъй като периодът на извънредното положение се задържа повече от очакваното. Разчитаме на дисциплината и самоконтрола, които вече сме възпитали у децата след толкова години обучение и разбира се, на техните знания, защото работим с термини по време на обучението" - споделя Нора Маршаха, ръководител на студиото.

Как протича онлайн обучението: 

В домашна обстановка на закрито или открито (според условията на децата :)), но децата трябва да бъдат в балетен екип и вид, за да може максимално да се създаде усещане за нормален балетен час.

* Класовете са съобразени с нивото на всяка от групите. Пригодени са така, че децата да поддържат своята форма, да придобиват нови знания, дори да нямат голямо пространство.

Какво е необходимо, за да се включите в обучението:

- Добра интернет връзка;

- Актуален gmail адрес;

- Пространство - колкото се може по-голямо;

- Уединение - за максимално добра концентрация по време на уроците е добре децата да са сами в стаята, в която ще се провежда урокът;

- Помощно средство (вместо "станка") - за изпълнение на балетния екзерсис.


Заповядайте да поддържаме форма заедно чрез онлайн обучението! Очакваме ви! :)

Може да получите повече информация:

- на лично съобщение в страницата ни, 

- по имейл - [email protected];

- по тел: 0888754928.