Прослушване за актьори

Прослушване за актьори

Прослушване за актьори на 9 -ти март

Мислите ли, че детето Ви има актьорски талант?


Доведете го на прослушване за актьори на 9 март в залите на DS Magnifique. Прослушването ще бъде на две възрастови групи:

  • I възрастова група - 4-8 г.

  • II възрастова група - 9-12 години 


Прослушването ще бъде в 2 етапа:

  1.  I етап (9 март) - участниците ще се включат в групова театрална работилница и ще представят резултата пред двучленно жури. На база на получените оценки ще се свържем с одобрените кандидати по имейл, които ще преминат към втори етап на прослушването. 

  2. II етап (16 март) - участниците ще представят индивидуално предварително зададена от преподавателя задача отново пред жури. След проведените прослушвания децата ще бъдат разделени на две работни групи. 

* График ще дадем допълнително. 

** Необходимо е кандидатите да бъдат на място 10 минути преди начало на прослушването.   


- Мисия - обучение чрез което учениците ще придобият техника на говор, сценично поведение, пространствена ориентация и много други важни качества за един актьор.

- Цел - подготовка за представяне на артистичен продукт на голяма сцена в програмата на Годишен концерт на талантите на DS Magnifique на 30.06.24 г. в ДК "Борис Христов".


Очакваме всички деца, които имат ярка индивидуалност, артистичност и темперамент на 9 март на адрес: хотел SPS, ет.3 (вляво с асансьора).   

✅За повече информация се свържете с нас на тел: 0888754928

За да се запишете попълнете този формуляр: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvpYmIthw4u7YDXahoy1VWs7O2J-GsErB-65UFPE6CklzWzQ/viewform