Fonts and icons

Балет за деца 4г

Балет за деца 4г

Класическият балет възпитава дисциплина и самоконтрол. Изгражда правилна стойка и гъвкавост на тялото Класическият балет развива въображение, увереност и естетика в децата. Различните танцови комбинации, хореографии с различен характер и моменти на танцова импровизация спомагат за тези резултати.

Bodyballet

Bodyballet

Ако търсите нещо различно - Бодибалет е подходяща тренировка за вас и вашето тяло. Съчетава танцови елементи от класическия балетен екзерсис, комплексни упражнения от йога и пилатес, модерни дихателни техники.

Babyballet - Балет за бебета

Babyballet - Балет за бебета

Класовете включват основни елементи от балета, упражнения за ритмика и музикалност, упражнения за въображение и памет. Класовете са подходящи за деца от 2,5 до 4 години. - Родителите не присъстват на заниманията.

Рисуване и актьорско майсторство

В рамките на курсове с определена продължителност децата играят театрална пиеса, като разпределят и научават ролите си и изработват сами декора необходим за пиесата.

Класически балет за възрастни

Класовете включват основни упражнения от балетния екзерсис, танцови комбинации с различен характер, импровизации.

Хип-хоп за деца

Хип-хоп за деца

Класовете включват комплексни упражнения за раздвижване и подобряване на координацията, упражнения за изолация и контрол на тялото, заучаване на хореографии с различна степен на сложност.

Палцова техника

Палцова техника

Класовете по палцова техника са подходящи за деца, които се занимават интензивно с класически балет. По преценка на преподавателите в студиото, след придобиване на конкретно ниво, натоварване и достигане на определена възраст децата биват включвани в такъв клас. Обучението включва усвояване на правилно стъпване на палци, изучаване на упражнения за придобиване сила на стъпалата, конкретни движения на станка и среда.